Minder commissie bij een boeking

Minder commissie bij een boeking

De opkomst van websites die vraag en aanbod bij elkaar brachten, was een geweldige ontwikkeling voor verhuurders en gasten. Er werd massaal gebruik gemaakt van zulke websites en het kon niet meer stuk. Echter kregen deze bedrijven extra druk op hun schouders van investeerders en ging de focus niet meer naar hun gebruikers, maar naar geld, geld en geld.

Bij Musjroom zijn we continu aan het nadenken over manieren om zo min mogelijk commissie bij een boeking te vragen. De verhuurders konden al kosteloos adverteren bij Musjroom en betaalden geen commissie bij een succesvolle boeking. Dit zag de gast al vaak direct terug in de lager gehanteerde tarieven. Maar hoe zit het dan met de commissie voor de gasten? Daar gaat deze news feed over.

Verlaagde commissies voor gasten

Het waren bijzondere tijden voor de reisindustrie. Zo ook natuurlijk voor Musjroom. In de afgelopen periode is er veel veranderd en zijn we ons product verder gaan ontwikkelen. Ook zijn we kritisch gaan kijken naar onze commissies en hebben we een belangrijke beslissing gemaakt. De oorspronkelijke commissies voor gasten is verlaagd van een vaste 19% bij een succesvolle boeking, naar een variabel tarief tussen de 10.9% en 13.9%. De percentages zijn dusdanig ingestoken dat we ook hierin voordeliger dan concurrenten kunnen zijn, en dat we tegelijkertijd kunnen investeren in support en ons product. Zo kan je als gast de service verwachten die je gewend bent, en ben je voordeliger uit bij een boeking. Deze besparing kan je zelf houden of natuurlijk uitgeven aan andere leuke uitjes of dingen tijdens je verblijf.

Wij zijn ontzettend enthousiast over deze verlaging en hopen dat jij dat ook bent!