Verdien geld als affiliate partner van Musjroom

Plaats als affiliate partner een Musjroom link, creative of verblijven op je website of social media en ontvang royale commissies over de succesvolle boekingen.

Verdien geld als affiliate partner van Musjroom

Hard werken wordt beloond en daarom introduceren we vandaag met veel enthousiasme ons affiliate partnerprogramma. Hierdoor openen we onze deuren officieel voor bloggers, reizigers, influencers en vakantiewebsites om als partner van Musjroom eenvoudig een extra inkomen te verdienen.

Met de focus op groei en het bouwen van hechte communities willen we meer in contact komen met reisliefhebbers. Daarnaast zagen we dat sommigen hard hebben gewerkt aan hun website en het opbouwen van een doelgroep, maar dat reiswebsites hun affiliate partnerships hebben teruggetrokken. En dat kan hard aankomen. Dit alles heeft ertoe geleid dat we bij Musjroom onze deuren met veel enthousiasme hebben geopend voor partnerships. Om jou ook bij onze groeiende community te betrekken, bieden we een royale vergoeding voor iedere succesvolle boeking die via jou plaatsvindt.

Verschillende type affiliates

Partners van ons affiliate partnerprogramma kunnen een Musjroom link of creative op hun website, blog of social media plaatsen. Zodra iemand via deze link of creative een succesvolle boeking op Musjroom plaatst, dan ontvangt de partner een royale commissie over het boekingsbedrag. Er komen ook integreerbare verblijven voor websites met een verzameling van vakantiehuisjes of overnachtingen van meerdere boekingswebsites. Hierdoor kunnen partners van ons affiliate partnerprogramma zelf op zoek gaan naar welke verblijven ze op hun website willen laten zien.

Hoe kan je partner worden?

De eerste stap om partner te worden van Musjroom’s affiliate partnerprogramma is naar Musjroom’s advertisers pagina te gaan. Als je nog geen account hebt, kan je een gratis account aanmaken. Na acceptatie door Musjroom kan je direct beginnen met verdienen. Maak je eerste affiliate post of plaats een Musjroom link & creative in je blog en de samenwerking is officieel!

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe enthousiast we zijn en gaan graag een mooie samenwerking met jou aan.