Wij introduceren Variabele Tarieven

Wij introduceren Variabele Tarieven

We zijn trots en enthousiast om vanaf vandaag Variabele Tarieven te lanceren! Dit betekent dat alle hosts op ons platform variabele prijzen kunnen hanteren voor hun verblijven. Simpel door gebruik te maken van de nieuwe geavanceerde en gebruikersvriendelijke kalender.

Flexibiliteit vinden wij enorm belangrijk, omdat dit een essentiƫle rol speelt bij het adverteren van een accommodatie. Dit bestaat onder meer uit de vrijheid om zelf te bepalen welke dagen tijdens het verblijf beschikbaar zijn, wat de prijs per nacht is en wat de huisregels zijn. Deze flexibele functionaliteiten zijn niet altijd vanzelfsprekend, maar wij als platform hebben altijd een visie gehad om onze gebruikers zo goed mogelijk te faciliteren.

Door de nieuwe kalender op de web-app kan je als host zijnde voor alle verblijven variabele prijzen hanteren. Denk hierbij aan variabele tarieven hanteren voor bijvoorbeeld vakantieseizoen, feestdagen of weekenden. Daarnaast heb je ook de optie om deze variabele prijzen voor die specifieke periodes jaarlijks, maandelijks of wekelijks terug te laten komen.

We zijn trots dat we deze functionaliteit voor het einde van 2020 hebben kunnen realiseren om de kans op succesvolle boekingen te vergroten!