Vakantiebeurs 2020 Utrecht Jaarbeurs

Vakantiebeurs 2020 Utrecht Jaarbeurs

Het team van Musjroom stond met vol enthousiasme op de Vakantiebeurs 2020 in Utrecht Jaarbeurs. Deze jubileumeditie van de vakantiebeurs was voor het team een uitstekend succes. Volgens de mensen die daar ook waren, heeft Musjroom letterlijk de show gestolen, honderden mensen blij gemaakt en aanzienlijk veel personen geregistreerd voor onze service.

Prik en win

Naast de indrukwekkende optredens van diverse artiesten en allerlei uitdagende activiteiten, konden mensen bij de stand van Musjroom een buitengewoon vriendelijke ervaring hebben. We hebben honderden mensen langs zien komen om mee te doen met onze actie van ‘Prik en Win’. Kandidaten kregen de mogelijkheid om een stad aan te geven om vervolgens geblinddoekt te 'prikken' op een wereldkaart. Als diegene raak had geprikt, dan won diegene een gratis verblijf in de aangegeven stad. Dit resulteerde in een hoop verrassende winnaars die optimaal gaan genieten van hun reis

Ervaar de local feeling

Naast onze ‘Prik en Win’ activiteit kon je een foto nemen op het Musjroom bed en vervolgens delen op Instagram. Langs deze weg maakte je wederom kans op een gratis verblijf via Musjroom. We kunnen niks anders concluderen dat dit een buitengewoon succes was. Vrienden, vriendinnen, ouders en grootouders, iedereen wilden op het Musjroom bed een foto nemen.

Schrijf mij maar in

Naast onze activiteiten die gericht waren op verblijven, hebben we uiteraard met diverse mensen gepraat die zeer geïnteresseerd waren om te beginnen met verhuren bij Musjroom. We hebben met alle liefde deze potentiele hosts geholpen met al hun vragen. Daarnaast hebben ze leuke tips meegekregen, zoals het maken kwalitatieve foto’s (of het aanvragen van een gratis fotoshoot via ons) of het verzinnen van een goede accommodatienaam.

Deze editie van de vakantiebeurs kreeg overduidelijk extra aandacht en was spectaculairder dan ooit. Feestelijkheden, optredens van bekende artiesten en uiteraard een terugblik op 50 jaar. Bekijk gerust hieronder de samenvattingsvideo.

Musjroom op Vakantiebeurs 2020 Utrecht Jaarbeurs