Van Afrika tot Amerika… De hele wereld rond in één dag

Van Afrika tot Amerika…
De hele wereld rond in één dag

Last van een winterdip? Vergeet de kou en de regen en kom 16-19 januari 2020 naar de Jaarbeurs in Utrecht. Daar vind je namelijk de jaarlijkse Vakantiebeurs. Kom maar op met die vakantiekriebels! Wat begon in 1970 met 79 exposanten is in 2020 uitgegroeid tot een enorm evenement met honderden standhouders. Al 50 jaar inspireert de beurs haar bezoekers met de mooiste bestemmingen van over heel de wereld. Dit gouden jubileum maakt deze editie extra feestelijk en bijzonder.

Wat kun je verwachten?

Ontdekken

Op het ontdekplein word je meegenomen naar een hele andere wereld. Wat dacht je van mystiek Marokko of cultureel Egypte? Heb je al wel eens aan Iran gedacht? Ook Europa heeft heel veel moois te bieden. Zorg dat je telefoon is opgeladen, je kunt hier geweldige foto’s maken.

Kidsroute

Voor de kids is er een speciale kidsroute. Een leerzame ontdekkingstocht rond de wereld met wedstrijdjes, springkussens, en tal van andere activiteiten. Zo hebben papa en mama hun handen vrij om hun eigen gang te gaan.

Solo-reizen

Ben je meer van de solo-reizen? Ook voor jou is er een speciale route ingericht met de meest uiteenlopende bestemmingen. Vraag de specialisten naar hun bijzondere ervaringen en stel jouw unieke reis samen!

Actieve vakanties

Hiken, mountainbiken, wandelen, fietsen. Is een actieve vakantie iets voor jou? Kijk dan zeker even bij de fiets- en wandelroute! Verschillende reisorganisaties en vakantiebestemmingen helpen je met alle liefde bij het samenstellen van jouw droomvakantie.

Wijnen wijnen wijnen

Niet alleen Europeanen zijn uitstekende wijnmakers, overal ter wereld wordt wijn gemaakt. Maak van de Vakantiebeurs een bijzondere wijnproeverij! In elk werelddeel kun je bij de specialisten of gezellig op het terras terecht voor een lekker wijntje.

Culinair genieten

Ben je een culinaire fijnproever? Ga dan even kijken bij het kooktheater in hal 7! Daar kun je zelf aan de slag bij de interactieve live kookworkshops en proef je de heerlijkste gerechten. Van Caribisch, tot Mediterraans, Tunesisch… Zeker een bezoekje waard.

Tijdreizen

Terug in de tijd of juist vooruit in de tijd, ook dat kan op de vakantiebeurs. In hal 12 ga je terug in de geschiedenis op het Reizigers Terras. Waan je in het verleden tussen de oude boeken en koffers. In het Virtual Reality Straatje ga je juist vooruit in de tijd. Is dit de vakantie van de toekomst?

We kunnen nog wel even doorgaan, er is zoveel te ontdekken! 5 enorme hallen vol vakantie-inspiratie. Eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan zien. Kijk op www.vakantiebeurs.nl voor meer informatie en tickets. Ohja, en als je er toch bent… Kom ook even kennismaken met het Musjroom-team in hal 8! Zien we je daar?