Musjroom is verkozen tot ‘Starter van het jaar’.

Musjroom is verkozen tot ‘Starter van het jaar’.

"Ze zeggen hard werken wordt beloond". We zijn dan ook trots dat wij de titel ‘Starter van het jaar’ van de Helderse Ondernemers Vereniging (HOV) in ontvangst hebben mogen nemen. Als een tech-startup met buitengewoon innovatieve plannen is dit een ingrijpende aanmoediging voor het voortzetten van onze plannen

In opdracht van de HOV heeft een deskundige jury een aantal lokale bedrijven van Den Helder gehonoreerd voor hun stimulerende- en innovatieve invulling van haar ondernemerschap. Musjroom is trots om zich tot een van de winnaars te mogen rekenen. Deze award is een enorme motivatie voor het hele team om onze ambities en plannen te realiseren.

Ons hartelijke dank gaat uit naar de juryleden, voorzitter en notaris Mr. Cindy Ruitenberg, gelouterde ondernemer en president-commissaris van onder andere Luchthaven Den Helder, Henk Petter, oud-eigenaar Grand Hotel Beatrix en tevens ere-voorzitter van de HOV, Ir. Brigitte Jacobs, architect/CEO KJK Architecten te Den Helder en adviseur Joop de Jong, RA in ruste.