Wij introduceren ‘Minimumverblijf’

Wij introduceren ‘Minimumverblijf’

Vanaf het begin worden we al geïnspireerd door de passie die onze hosts hebben voor het verhuren van hun verblijven op ons platform. Dit heeft een buitengewoon positieve impact gehad op onze community. Wij vinden het belangrijk om het contact tussen onze hosts gezond te houden. Op deze manier kunnen wij aandachtig luisteren en zij kritisch hun feedback geven. Een waardevolle feedback heeft ervoor gezorgd dat wij vandaag de functie ‘Minimumverblijf’ introduceren.

Wij geloven dat Musjroom een unieke rol voor hosts kan spelen om ze bij de huidige uitdagingen zoveel mogelijk te helpen. Zo hebben wij bijvoorbeeld eerder ‘Huisregels’ uitgerold, een functie die Musjroom hosts de mogelijkheid geeft om regels te stellen voor hun accommodatie. Zo is er voor de gast meer duidelijkheid over wat wel en niet mag.

Wij hebben meerdere malen van onze hosts te horen gekregen dat het niet waard is zodra een gast bijvoorbeeld voor één nacht wil boeken. Dit heeft diverse redenen, zoals dat de kosten dan niet in balans staan met de opbrengst.

Vandaag introduceren we een nieuwe functie genaamd ‘Minimumverblijf’ die is ontworpen om onze hosts in staat te stellen om minimaal aantal nachten voor een boeking aan te geven. Musjroom hosts hebben vanaf nu dus de mogelijkheid om, per advertentie die ze toevoegen, aan te geven hoeveel nachten zij minimaal willen. Deze functie is eenvoudig te gebruiken via de app of onze website.

Wij kijken er naar uit om deze inspanningen voort te bouwen en meer manieren te ontwikkelen om hosts in staat te stellen het beste uit hun advertenties te halen.