Boeken via onze website

Boeken via onze website

Met enorme enthousiasme kondigen we aan dat er nu ook via onze website geboekt kan worden bij Musjrooom. We hebben hard gewerkt om deze ervaring mogelijk te maken voor alle gasten die liever via de website hun volgende bestemming uitzoeken.

Als bedrijf werken we hard om telkens ons platform te verbeteren en langs deze weg de beste ervaring te bieden voor al onze gebruikers. We maken dagelijks kleine stappen om ons product intuïtiever, eenvoudiger en sneller te maken.

Onze visie omtrent het ontwikkelen van ons platform is altijd mobile-first geweest. Naast het gebruik van onze native mobiele applicatie, hebben we meerdere malen te horen gekregen dat onze gebruikers graag via de web een verblijf willen boeken. Dit was de belangrijkste reden waarom we afgelopen periode hebben gefocust om de boekingskant op de website te realiseren.

Vanaf vandaag kunnen onze gebruikers eenvoudig via de web een verblijf boeken. Het is een ingrijpende verandering voor zowel ons platform als gebruikers. Gebruikers kunnen naar www.musjroom.nl gaan, een verblijf uitkiezen en meteen boeken via de browser. Naast het betalen met creditcard en iDEAL, kunnen gasten nu ook uit diverse andere betalingsmethoden kiezen.

Wij hebben er enorm zin in en hopen dat het heel veel waarde gaat opleveren voor onze gebruikers.