Advertentie insluiten op andere websites

Advertentie insluiten op andere websites

Het is nu mogelijk om jouw advertentie in te sluiten op je eigen of andere websites. In dit artikel lees je waarom wij dat mogelijk hebben gemaakt en hoe het werkt.

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen dat we ons sterk focussen op het faciliteren van onze hosts. Dit doen wij door niet alleen tools en services voor jullie te bouwen, die het verhuren van jullie accommodaties zo aangenaam mogelijk maken, maar we luisteren ook aandachtig naar jouw feedback.

Wat is Advertentie Insluiten?

Zodra een host haar advertentie heeft gepubliceerd op Musjroom, willen wij het zoveel mogelijk onder de aandacht brengen om kwalitatieve boekingen te realiseren. We doen dit via verschillende manieren en (betaalde) kanalen, en we geven graag ook aan de hosts de mogelijkheid om een advertentie te promoten. Zo zijn hosts nog meer in staat om hun ideale gasten te laten boeken. Door een advertentie in te sluiten, krijgen gasten een badge (in de vorm van een knop) te zien op de websitepagina. Gasten die op deze knop klikken, komen op jouw advertentie terecht om direct een aanvraag te versturen.

Hoe werkt Advertentie Insluiten?

Een advertentie insluiten op je eigen of andere websites werkt als volgt:

  1. Voeg een accommodatie toe of ga naar de desbetreffende accommodatie
  2. Door naar de tab “Advertentie” te gaan, kan je helemaal onderaan de pagina drukken op ‘Advertentie insluiten’
  3. Kopieer de getoonde iFrame link
  4. Voeg de iFrame link toe op je eigen of andere website op de plek waar je het wilt hebben

Mocht je ergens tegen aanlopen, aarzel niet om ons te contacten. Wij zijn super enthousiast over deze feature en hopen dat het ook voor jou ontzettend veel waarde opbrengt!